Tablet- en smartphone-accessoires en -standaarden

Bent u op zoek naar een standaard voor uw tablet, zoals een iPad-houder? Of een multifunctioneel iPhone-hoesje of -case? Met de producten van Xvida beschermt u niet alleen uw smartphone of tablet, ook kunt u deze nagenoeg overal neerzetten, leggen, ophangen en bevestigen. Creëer er uw optimale kijk- of werkhoek mee, thuis of op kantoor. Alle producten van Xvida zijn van Europese makelij.

Standaard tablet

Een tablet standaard of tablet houder zorgt ervoor dat u makkelijk en eenvoudig apps kunt gebruiken, maar ook op een comfortabele wijze kunt internetten, Facetimen, Skypen, mailen en meer. De Boomerang van Xvida kunt u instellen op drie verschillende standen. Deze stabiele houder is vervaardigd van hoogwaardig, softtouch kunststof en afgewerkt met roestvrij staal. Hierdoor ziet de multifunctionele tablethouder er niet alleen mooi uit, ook is deze grotendeels beschermd. De Boomerang, die in 2014 bekroond werd met de internationale designprijs ‘Red Dot Award, kan bovendien gelijktijdig worden gebruikt met een iPad Smart Cover die bescherming aan de voorzijde van de iPad biedt. Daarnaast kunt u dit multifunctionele systeem uitbreiden met uiteenlopende design tabletstandaarden en ophangmechanismen.

Slider Cat Thuis Kantoor

Ophangen tablet aan muur

Uw iPad ophangen? Of uw tablet aan de muur bevestigen? De Boomerang van Xvida heeft een meegeleverd iPad-ophangsysteem waarmee de tablet op stabiele wijze aan vrijwel iedere muur of wand kan worden bevestigd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld tijdens het koken naar uw tablet kijken. Of in bad van een leuke film op uw iPad genieten. Maar ook TV Gemist kijken vanuit de slaapkamer. Het ophangmechanisme, genaamd de MultiMount, is zo dun en onopvallend dat u deze haast niet ziet. In een handomdraai klikt u de Boomerang op het magnetische, veilige kliksysteem, maar ook haalt u ‘m er weer makkelijk vanaf.

Xvida Multi Mount