Fiets houder

Smartphonehouder fiets

Navigeren tijdens het fietsen, maar ook altijd en waar u ook bent bereikbaar zijn? Neem uw iPhone (of andere smartphone) veilig, solide en stabiel mee onderweg met het hoesje voor uw iPhone 5 / 5S / 6 of gebruik de Sticky Pad als u in het bezit bent van een ander toestel, zoals een HTC, een BlackBerry, Samsung of LG. Gebruik de bijbehorende telefoon-accessoires, waaronder de Bike Mount, een houder waarmee u uw smartphone aan uw fiets kunt bevestigen. Liever een groter beeldscherm? Ook uw iPad kunt u aan uw fiets bevestigen met behulp van de Bike Mount! Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld rustige routes fietst.

Telefoonhouder fiets

Met een telefoonhouder op uw fiets heeft u altijd zicht op uw iPhone 5 / 5S / 6 of andere smartphone, zoals een Samsung, LG of HTC. Neem uw iPhone of andere smartphone in combinatie met de Sticky Pad of hoesje makkelijk mee op een houder: de Bike Mount. Handig wanneer u de weg wilt vinden, maar ook als u een keer een lekke band heeft en moet bellen voor hulp. Bovendien heeft u direct zicht op uw fietsprestaties. Zo zijn er inmiddels diverse apps op de markt, bijvoorbeeld apps waarmee u uw hartslag kunt meten. Door een telefoonhouder op uw fiets te gebruiken hoeft u uw smartphone niet in uw broek- of jaszak te steken. U kunt uw smartphone namelijk in uw zak of in een tasje doen doen, maar veel handiger is het om uw smartphone op uw stuur te plaatsen. Kortom, geen lange zoektochten meer naar uw telefoon wanneer u deze wilt gebruiken.

Uw smartphone of tablet op het fietsstuur

Fietsbevestiging-2Met een smartphone of tablet op uw fietsstuur wordt fietsen nog leuker! Doe uw iPhone in het hoesje van Xvida of plaats een Sticky Pad op uw smartphone en klik de telefoon of tablet snel en eenvoudig op de Bike Mount, een magnetische kliksysteem, dat u aan uw stuur bevestigt. Het iPhone-hoesje is gemaakt van softtouch kunststof, een stevig en hoogwaardig materiaal dat ook nog eens bijzonder flexibel is. De Bike Mount van Xvida is fraai, technisch vormgegeven en toepasbaar op verschillende fietsen, zoals mountainbikes, stadsfietsen, ligfietsen, omafietsen en zelfs crossmotoren. Bent u dan ook op zoek naar een fietshouder voor uw smartphone of tablet welke u veilig vast kunt maken op uw stuur en waardoor u uw ouderwetse kilometerteller in een la kunt leggen, dan zijn de hoesjes, de StickyPads en smartphone- en tablethouders van Xvida iets voor u.

Fiets apps

Fietsroutes en fietskaarten meenemen gewoon op uw iPhone 5 / 5S / 6 of andere toestel? Het kan met de telefoonhouder, de Bike Mount van Xvida. Inmiddels zijn er uiteenlopende fietsapps op de markt. In de App Store van Apple kunt u deze bijvoorbeeld fiets-apps voor uw iPhone downloaden. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld heel fanatiek als het gaat om het registreren van hun fietsprestaties en routes die ze gefietst hebben. Anderen willen zicht houden op hun gezondheid. Xvida heeft een telefoonhouder ontworpen, de Bike Mount, waarmee u verzekerd bent van goed zicht wanneer u fietst.

  • Veilig én zeer stabiel
  • Makkelijk én eenvoudig te monteren
  • Zowel verticaal als horizontaal te installeren
  • Op nagenoeg alle fietsen te monteren, zelfs op een crossmotor (zie onderstaande video)
  • Voor smartphones en tablets

Bekijk onderstaande video’s van de Bike Mount in combinatie met een iPhone-hoesje.

 

 

 

 

 

 

Bekijk de mogelijkheden van Xvida