Tablet of smartphone houder auto

Thuis, op kantoor, maar ook onderweg, met de Boomerang van Xvida zorgt u dat uw tablet, zoals een iPad, makkelijk in de auto meegenomen kan worden. De Boomerang is niet alleen een tablethouder die u aan diverse autotablethouders kunt bevestigen, ook is het een kwalitatief hoogstaande softtouch kunststof tabletcover die uw tablet voor een groot deel beschermt. Uw iPhone gebruiken als navigatiesysteem of om films onderweg op te kunnen bekijken? Xvida biedt u de StickyCase voor iPhone 5 / 5S, een multifunctionele case die u in een handomdraai aan een kliksysteem, zoals een houder van Xvida, bevestigt.

Tablet houder

Gaat u met uw gezin op vakantie en heeft u een lange reis voor de boeg? Veilig de weg vinden met behulp van een navigatiesysteem op uw iPad? Of als passagier op een fijne manier in de auto kunnen werken of apps gebruiken? Met de Boomerang van Xvida weet u zeker dat uw tablet, zoals de iPad of iPad Air, in de auto veilig en stabiel kan worden bevestigd, zodat de ideale kijk- of werkhoek wordt gecreëerd om te navigeren, te werken, films te bekijken en meer. Klik met behulp van het magnetische kliksysteem de Boomerang in een handomdraai aan een tabletsteun in de auto, bijvoorbeeld gekoppeld aan het ventilatiesysteem of met een zuignap op de voorruit. Of gebruik de Boomerang in combinatie met het kliksysteem, de tablethouder aan de hoofdsteun, om films in de auto te kunnen kijken of game-apps te gebruiken. Zo bent u ervan verzekerd dat u of uw passagiers zich geen moment meer hoeven te vervelen. Xvida heeft diverse iPad-accessoires, zoals design autotablethouders en hoofdsteunbevestigingen, in haar assortiment waarop u de tablet kunt bevestigen. Vervolgens kunt u de tablet in verschillende kijkhoeken instellen.

Slider Cat Auto

Telefoonhouder auto

Een telefoonhouder in uw auto zorgt ervoor dat uw smartphone, zoals uw iPhone 5 / 5S, niet meer in uw auto hoeft te slingeren. De StickyCase voor iPhone 5 / 5S of iPhone 6 van Xvida is een case of hoes die u makkelijk en snel op diverse bijbehorende auto accessoires kunt plaatsen, zodat de iPhone niet alleen rechtop blijft staan, ook kunt u de iPhone makkelijk opladen terwijl u rijdt. En wat te denken van het feit dat u uw iPhone in een telefoonhouder ook als navigatiesysteem kunt gebruiken. Andere smartphones, waaronder Samsung, LG, BlackBerry, Nokia en HTC, kunt u met behulp van de Sticky Pad aan een telefoonhouder van Xvida bevestigen. Xvida heeft namelijk diverse accessoires voor in de auto voor u beschikbaar. Met het handige MultiMount-systeem, een magnetisch kliksysteem, kunt u uw mobiel aan deze telefoonhouders bevestigen, bijvoorbeeld aan uw voorruit of bevestigd aan uw ventilatiesysteem. De StickyCase is bovendien een iPhone-hoesje waardoor uw iPhone optimaal beschermd is tegen krassen en stoten.
iPhone-hoes 5:5S Zwart-5